Ekomannen - Kaffemannen

Företagsmeddelande

Ekotraiding – att bidra till en positiv förändring

Att väja ekologiskt är att underlätta för naturen och bidra till en positiv utveckling. Vi som konsumeter får i oss rena hälsosamma produkter och ingen odlare utsätts för skadliga kemikalier. Vi vill främja denna utveckling. Vi vill hjälpa odlare och producenter som brinner för ekologiskt att få ut sina varor i butik. Ge konsumenter ett stort sortiment av miljövänliga varor att välja bland. Det ska vara enkelt att välja rätt. Både den personliga hälsan och naturen vinner på ekologiskt. Vi strävar efter att göra alla till vinnare.


Men det handlar om mer än bara mat. Vi vill att hela länken från odling till ångande maträtt ska vara så miljövänlig som möjligt. Därför tittar vi även på klimatkompensation, miljövänliga transportmedel och återvinning. Vill du som odlare/företagare få hjälp att nå ut i butik? Vill du få tips på hur du kan minska ditt ekologiska fotavtryck? Vi har svaren.


I nuläget jobbar vi med butiker som:  Coop Forum, Coop Konsum, ICA Maxi, ICA Kvantum, ICA Supermarket, NK ICA, Citygross, Prisextra, El och Digital Service, Arno Holm,  Snabbgross, Bea Systems, JM, Restaurang Kvarnen, Stockholms Företagskrogar, Cedergrenska Tornet, Succefilm, Eurodin Trading, Eat matbutiken, Urban Deli.